80. Yıl Anaokulu

Vizyon: Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

Misyon: Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (486) 311 2024

WEB - https://80yil-anaokulu.meb.k12.tr

Adres - Elki Mah. Cumhuriyet Cad. 80. YIL ANAOKULU Beytüşşebap/ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Normal - Yarım Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz İlçe Merkezindedir.

Adres - Elki Mah. Cumhuriyet Cad. 80. YIL ANAOKULU Beytüşşebap/ŞIRNAK

Ulaşım İlçemize ulaşım Şırnak ve Van´dan minibüslerle sağlanmaktadır. Coğrafi şartların güçlüğü ve mesafenin fazlalığı nedeniyle ilçemiz minibüsleri Şırnak ve Vandan en geç öğlen saatlerinde ilçemize hareket etmektedirler. Şırnak ilinin 120 Km doğusunda yer alan ilçemiz merkeze en uzak ilçedir. Bu mesafe takriben 3 saatte gidilebilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde Yer Almaktadır ve İl Merkezine 120 km Uzaklıktadır.